Translate

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

poze oneste si fotografia onesta

strigatul unui fotograf
www.crosslightblog.ro

Fotografia si prietenia incep cu onestitate, desi despre prietenie pot sa spun ca incepe din dragoste, ca si fotografia.

5 comentarii:

catalin fudulu spunea...

Fotografiile sunt foarte frumoase. Nu îmi place a doua imagine, din cauză că nu este "onestă"...
Copacul mă face să mă gândesc la viaţa veşnică. O exista?
A, şi încă ceva: bărbaţii nu-s blonzi, deci nu au doar un singur neuron:)
Salutări şi la bună reauzire.

Danca Danela spunea...

Bine:)
Am mai pus o salcie , ca sa fiti mai ancorat in existaenta vietii vesnice.

Multumesc pentru comentariu, ma zbat ca pestele pe uscat de ceva vreme si nu stiu de unde sa incep cu fotografia.
Din prietenie pentru ea,pentru fotografie, pentru ca ea m-a inceput pe mine cu multa vreme in urma.
In sfarsit ieri am citit ceva lamuritor despre histograma, ca ce m-am ma chinuit de un an incoace, nestiind unde trebuie sa aduc parametrii unei fotografii

A, in afara de neuronul meu singuratic, nu mai stiu pe nimeni sa se planga de aceeiasi naturala trasatura...nici printr-un neuron nu mi-a trecut ca balbatii ar avea un singur neuron:)...ei au multi , dar toti retrasi la mezanin

Monique spunea...

superbe fotografii!

Danca Danela spunea...

am schimbat imaginea neplacuta, cu una onesta:)

Danca Danela spunea...

Multumesc, Monique...iti multumesc pentru prietenie si sustinere.
Imi vine sa te intreb, din ce fotografie de-a ta ai venit pe la mine?

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare

Arhivă blog