Translate

joi, 7 ianuarie 2010

Bratianu G.micuta Bratianu G.bratianu

G. Bratianu, o fetita crescuta cu multa jertfire, cu putin si cu mult in acelasi timp
cu credinta si cu doi parinti , cu nevoile , cu durerile si bolile lor, cu bucuriile lor simple ,implinite si tainice.

Dar ce insemnatate au animalele in casa oamenilor prea putin putinciosi material,
oameni fara arginti!Coplesitor, uimitor si duios!

Copila a vrut o fotografie langa vitelus....ghitalus cum i se spune mai spre Moldova si ma confuzez , ca ma gandesc la un purcelus. Imbuibata, se confuzeaza!


Doamne Ajuta!

3 comentarii:

ogarafgan spunea...

Doi copii p-acolo prin grajd :) Imi veni instant in nari s-adulmec, mirosul acela de fan cu balegar si caldura lapteasca!
Mi-ar placea sa fac dragoste intr-un hambar! :D
Animalele pt tarani sau familii sarmane sunt ca aerul! N-au arginti, dar pun o bucata proaspata de branza pe masa si trantesc o omleta cu jumari, neaos romaneasca langa ea.
Sanatate curata!
Te invidiez, imbuibato! :)

catalin fudulu spunea...

Si tocmai ghitelusul a iesit cum a iesit...:)

Danca Danela spunea...

@OGARAFGAN : omleta cu jumari e deja bogatie, omleta pres`pune pasaret, jumarile pres`pun purcelus ... guri multe de hranit, de unde cucuruz

te multumesti cu lapte si branzica?
(dragoste intr-un hambar? dragoste cu un barbar? nu mai bine mai vezi un film de dragoste a carui actiune se petrece intr-un hambar si-n rolul principal e un barbar?)


@catalin fudulu: a iesit cum a iesit , dar ca ati intrat .... chiar cum ati intrat pe blogushorul mieu in care nu exista decit bucuria pt fotografie , nu si reusita ei (multumesc, scuzati, pardon... )

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare

Arhivă blog