Translate

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

DL,DOAMNA si lucruri personificateDoamna Leica , tu
Doamna M,e OgDoamna M
domnul Paul , nu Paul
Domnul M, de fapt , domn
M,M si M de la Monique

M,M,M
Mai, Mai,Mai
ce ne mai domnim
si ce ne mai fudulim

Doamna Leica e ca domnul Leica
asa cum odata am cunoscut o Doamna Antipa
macinata de ideea ca poarta nume de domn
Domna Antipa , nu e ca domnul Antipa
ar fi vrut sa-si schimbe numele prin rebotezare
mai,mai,mai ce sminteala


si i-a mai zis parintele Adrian Fageteanu
si ne-a zis si noua celor care mai eram acolo
ca odata ce te-ai botezat cu Duh Sfant
esti pentru totdeauna
( sunt unii care se reboteaza , sunt si preoti care cad din har si sfatuiesc rebotezarea... de aceea Dumnezeu ne cere sa fim treji, botezul crestin ortodox, singurul cu Duh Sfant se poate face o singura data in viata)

ca cel mai mare rau pe care l-a facut Iuda nu a fost sinuciderea
ci primirea Sfintei Impartasanii
fara curatenie sufleteasca
stia Iuda ca-l vinde pe Domnul
si nu a marturisit
a primit necurat Trupul si Sangele Domnului
cu minciuna a primit-O
de aceea a ajuns la sinucidere
si-a ales ca tata, pe tatal minciunii

prin intinarea Sfintelor Taine
prin minciuna
s-a dus catre tatal minciunii


si noi , vai de noi
care mintim pe aici
in fiecare zi cate putin
totdeauna scuzabil
ca minciuna e prea mica
prea pitica
prea nimica...

mda, cu asta nu e bine sa ne fudulim
da sa ne bucuram de Doamna Leica
de Doamna M
de domnul P
de fabuloasa Doamna G
de Mque, de
deoarece CF e domn , e domn
fudul ce-i drept , dar e rezon

sa sune tobele
de undeva
:)
( http://www.4000dpi.ro/blog/?p=383 )

2 comentarii:

ogarafgan spunea...

Mai, doamna Dancutzaaaaa, pe mine ma buseste rasul cu domnitul, dar daca un domn, care chiar e domn, asa doreste, n-am sa ma pun de-a curmezisul! Oamenii care cer respect si-l merita, il vor avea, din partea mea, pana la proba contrarie :D
Oare de ce se chemau domnitori, vechii conducatori?
Sau de ce se cheama domni, cei noi? :P

Danca Danela spunea...

Gandul meu imi spune ca exista un singur domn cu adevarat, Domnul Nostru Iisus Hristos si o singura doamna, Maica Domnului, numita si Doamna Fecioara...vechii conducatori aparau tara aceasta cu binecuvantare , aveau duhovnic , iar dupa fiecare lupta ridicau o biserica, din credinta , din dragoste pentru Domnul.

Ai dreptate sa nu vrei sa-i tot domnesti pe oameni, ca e drept , ne-am departat cu totii de Dumnezeu si de Maica Domnului.

Apropos... Sfantul Patrick este infatisat adesea in icoane cu un trifoi, propovaduind Sfanta Treime.Poate nu intamplator iti place tie trifoiasul , verdele si muzica irlandeza:)

(nu zice ca nu-ti place:) )

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare

Arhivă blog