Translate

luni, 1 martie 2010

6 MARTIE!!! Valea Plopului si parintele Nicolae Tanase








Uita-te mai bine. In fata ta nu e doar un copil descult intr-un picior si-ncaltata pe stangul gheata de la dreptul.
In fata ta in afara acestui copil e un altul pe care cineva vrea sa-l taie.
Ce faci?
Pe care te milostivesti sa-l salvezi?
E o urgenta, asa e, cel amenintat cu moartea e primul pe lista.
Ti-a trecut vreodata prin minte sa inveti pe cineva sa omoare un copil sau sa-l incalte si sa-l imbrace pe altul?
Sigur ca ai facut-o...chiar asa gandindu-te ca un om rau il bate pe copil daca nu-i aduce bani acasa din cersit, chiar si asa ti-a alunecat mana in buzunar dupa un banut si apoi ti-a stat o clipa mana pe crestetul copilului care s-a ferit crezand ca-l bati si tu.

Da, pentru ce i-au mai dat viata parintii lui , mama lui daca nu l-au vrut?
Dara viata nu o dam noi, o da Doamne-Doamne, dara o viata nu o putem lua noi, o ia Doamne-Doamne.

De ce ne scoate Dumnezeu in cale copii amarati,tineri drogati, batrani uscativi, in care sufletul se catara pe oase roase? Pentru ca ei au nevoie de noi, pentru ca noi cand ii ajutam pe ei fie si cu o mana calda pe umar, desi ne curg nevazut lacrimile pe obraji , sufletul se lumineaza,de fapt tocmai ne-am dat seama ca noi avem nevoie de ei, ne aducem aminte de darurile pe care le avem, daruri pe care daca nu le impartim cu celalat, saracim, se usuca sufletul care nemaifiind nimic degeaba are de ce se agata.Nimic nu poate sa stea intr-un trup.Un trup care nu-si mai simte sufletul trebuie ca l-a vandut...
Sufletul e bogatia trupului.

Sufletul e Darul Lui Dummnezeu.Din suflet daruim si noi mai departe, o mana calda pe un umar, o bucata din batonul cu mac taiat de-a lungul si pavat cu unt, un banut din banutii nostri, o caciula dintre caciulele noastre ori o lumanare sin lumanarile noastre de ceara.Va mai amintiti ce frumos miroase lumanarea de ceara curata?
In fata icoanei la rugaciune ca sa-i cerem Lui Dumnezeu ceva pentru noi aducem aceasta jertfa: lumanarea, tamaia e alta jerta, inseamna multumirea noastra catre Dumnezeu.
Sufletul e Darul Lui Dumnezeu.
Am dreptul eu sa iau un suflet dat de la Dumnezeu?
Si totusi cand o tanara sau o femeie singura sau pur si simplu o fiinta care va sa devina mama ne anunta ca e insarcinata ...cate guri nu se insumeaza si din nesuflet o imping sa-si omoare copilul, fiinta din pantece?

Te mai intreb odata, tu ce-ai face daca in fata ta e un copil descult si unul pe care cineva se napusteste sa-l taie? Pe care dintre ei ai aseza mana ta calda?

Cand iti spun ,,iubire`` sau ,,dragoste``, unde pui mana prima data pe corpul tau?
Din momentul conceptiei unui copilas (embrion) inima lui incepe sa bata! E primul organ care se formeaza, din a 8 a saptamana a vietii dinlauntrul pantecelui mamei, toate organele se vor fi format.

Intai ii omoram sufletul, care e dragostea si iubirea daruita de Dumnezeu.
Priviti ce este un avort! Un avort cerut de o mama, constienta sau impinsa la asemenea pacat de moarte.
Nu-i asa ca nu mai e necesar sa-l gasim definit ca pacat, il simtim mai mult decat ni-l poate explica cineva.
Priviti pana la capat , ca sa aveti puterea sa opriti relele din sufletul omului.

http://avortulsicontraceptia.ro/avortul-chirurgical-avortul-la-cerere/17-cum-se-face-un-avort-socant-un-avort-filmat-avortul-la-cerere-avortul-chirurgical

Parintele Nicolae Tanase de la Valea Plopului cu puterea Lui Dumnezeu a salvat copii si mame, tati de la pacatul avortului, caci pacatul si urmarile lui sunt deopotriva ale mamei, ale tatalui si ale celor care au sfatuit ori au fost complici la … omor.

Pe cei 300 de copii SALVATI din Mila Domnului prin parintele Nicolae Tanase, din ce avem sau ce au altii in jurul nostru sa-i ajutam, ca asa ne va ajuta si e noi Dumnezeu sa ne tinem sufletul in trup .Si daca nu avem material ce sa le daruim, o rugaciune din toata inima … ca o mana calda pe umarul cazut de nevoi.
Va sti Dumnezeu sa primeasca darul dragostei inimii noastre la rugaciune si sa-l sadeasca in inima unui om care material o duce mai bine azi, ca maine poate sa o duca altul si altul...

Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului , prin ale carei rugaciuni, nici-un fiu al Lui Dumnezeu nu e neaparat, sa ne acopere si pe noi ...


,,Omul are trei prieteni:

Aurul: ne împlineşte dorinţele până suntem sănătoşi, la boală ne părăseşte.

Fiinţele dragi: ne ajută la greu, în suferinţe-boale, ne însoţesc până la mormânt, unde rămânem singuri.

Hristos: Unicul şi singurul ajutor după moarte. Ferice de cine şi l-a dobândit prieten în timpul vieţii.``
TRAIAN TRIFAN




La Valea Plopului...
acolo ar fi nevoie de următoarele:
  1. alimente – întotdeauna sunt necesare, pentru că fără ele nu se poate trăi fizic;
  2. produse de curăţenie şi igienă;
  3. încălţăminte de toate mărimile, pentru toate anotimpurile, acum în special, pentru sezonul rece;
  4. rigips;
  5. vată minerală;
  6. plăci O.S.B.;
  7. tubulaturi pentru instalaţii termice;
  8. lemn de construcţii;
  9. polistiren;
  10. centrale pe lemne;
  11. calorifere din oţel, aluminiu sau fontă

Cei dintre dumneavoastră care doresc să se implice o pot face în felul următor:

Observaţii:

4 comentarii:

Catalin spunea...

Bine, o s-o trimit pe soră-mea să lase ceva...

Danca Danela spunea...

Dumnezeu sa va rasplateasca, milostenia cu Mila Lui pentru pacatele familiei !
Asadar aveti o sora:)...o fotografiati des?

Ema spunea...

Vin si eu sambata pe str. Valea plopului.

Danca Danela spunea...

Maica Domnului sa te rasplateasca si numai pentru gandul tau.Cei de la Fundatia Arsenie Boca ar fi bucurosi daca cei care doresc sa participe cu ceva la bucuria din Valea Plopului-Valea Screzii sa primeasca o confirmare de participare sub orice forma.
adresa este :Adresa: Str. Barbu Delavrancea Nr. 3, Et. 1, Ap. 2

Sector 1, Bucureşti

Telefon: 021.223.24.96; 0724.029.150

E-mail: birou@fundatiaarsenieboca.ro

Web: www.fundatiaarsenieboca.ro

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!



Postări populare

Arhivă blog