Translate

marți, 27 octombrie 2009

trei copile si afisul presedintelui sau de ce ti-e dragoste , de aia nu scapi

Trei fetite serioase , prea devreme pentru hainele mulate ale grijilor zilnice, alergau dezordonat de la o masina la alta.
O intersectie ca oricare alta, multe masini, niciun sofer dispus sa-si dea parbrizul pe mana spalatorilor de ocazie.
Nu mai stiu cum am ajuns cu toatele pe un trotuar.

Incercau sa-mi arate ca stiu sa citeasca. Silabiseau pe litere : ,, de ce va e frica nu scapati``...
bieti copii inocenti, biet presedinte alunecat in prea mare, mult prea mare greseala

Iară noi? noi, epigonii... Simţiri reci, harfe zdrobite,
Mici de zile, mari de patimi, inimi bătrâne, urâte,
Măşti râzânde, puse bine pe-un caracter inimic;
Dumnezeul nostru: umbră, patria noastră: o frază;
În noi totul e spoială, totu-i lustru fără bază;
Voi credeaţi în scrisul vostru, noi nu credem în nimic!


Un scaun devine prea mare sau omul se face tot mai mic in scaunul cel mare, cu spatar imens... ca sa pleci la plimbare nu te mai ridici, sari din el , cu atentie sa nu-ti fracturezi vreun membru ... inferior

la plimbare un trup mic si-un suflet in zgarda

in cazul acesta pot sa spun si eu

de ce crezi ca nu ti-e frica, nu scapi:
adica de Dumnezeu


Stim ce faceti dupa alegeri, veti adopta legi anticrestine : codex alimentarium, dictatura biometrica , vaccinurile administrate abuziv.
Ne rugam si pentru voi , sa scapati din vrajmasia in care ati cazut, vai de voi!

In fata rugaciunilor neamului si ale jertfelor neamului
nimic nu sta
Va multumim presedintilor si sub si sub sub presedintilor Romaniei ca intretineti pepiniera de mucenici a Ortodoxiei Romanesti


treziti-va intr-un tango, lasati desfraul !

2 comentarii:

ogarafgan spunea...

Dancuto, Dancuto, o dadusi in politichie? :) politichie cu tango, poate iese de-un pui bun la ceva :), si la rotisor! mmmmmmm, imi veniii o pohtaaaaa!!!!!! :)

Danca Danela spunea...

asta nu mai e politica, asta e dracarie
cand politica era doar o curva, mai puteam spera ca de la orice curva, la intoarceri nebanuite la puritate, dara acum draga mea, cand copilelele silabisind s-au speriat mai tare decat erau de ce-au simtit in mesajul presedintelui, acum nu ma indoiesc ca politica e cornila in persoana.

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare

Arhivă blog