Translate

duminică, 4 octombrie 2009

ma facui mare


Am crezut ca oamenii traiesc pe pamant gasind libertatea luptand, simplu luptand cu ei , nu intre ei

Am crezut intotdeauna ca lumea e buna, buna, buna.


Am aflat intre timp , de cand ma facui mare ca starea copilariei e singurul lucru care ramane bun in om.


In rest , tot ceea ce are Dumnezeu Cel Adevarat de pedepsit in noi ... sa pedepseasca, sa ma intorc plangand la mingea de lumina, cu plansul de copil cu care jeleam baloanele de cauciuc, plansul acela sincer si ostoit de bratele parintesti.

Am aflat ca Ionel se facu mason.Cat de trist o fi Ingerul lui Pazitor?

6 comentarii:

Monique spunea...

Lumea e buna si rea asa cum nimic nu e alb sau negru, dar o iubim asa cum e. Si tu esti cred printre aceea de care spuneai care nu si -au pierdut sufletul de copil.Nu te "facusi mare ". Nu inca, si e bine asa....ramai asa ca mie imi esti draga.

Danca Danela spunea...

raman asa... daca-mi faci o poza:), faci poze cashto, mai cashto decat multi baieti , iuhuuuuuuuuuuuuuu ...

ogarafgan spunea...

offff, libertatea asta!
sa fii in stare s-o gasesti luptand cu tine e mare lucru si cine reuseste are toata admiratia mea .... daca e cineva!
cand esti copil, asa e, o gasesti pur si simplu, pentru ca vine din inocenta de la o aruncatura de batz, desi si atunci sunt destul de multe iesiri in alt decor.
luptam intre noi? da, legea junglei, pentru ca acolo traim
dar mai bine ascult un Pepe Romero! :)
care Ionel?! :D

Paul Radu Mircescu spunea...

Abia acu se făcu (na!) Ionel mason?
Eu stiam mai demult...
Care Ionel, doamna?

PS Ca sa pot posta, mi se cere mai jos sa scriu intr-un chenar un cuvant. Astazi el este ”brebuse”. Ce e aia brebuse? Cred ca e o pasare...

Danca Danela spunea...

Draga O si draga PR, OPR complete

cum ma vedeti si cum va vad , Ionel se facu mason

de stiam acu sau de ieri ... teoria asta a relativitatii

e un subiect de conversatie

Danca Danela spunea...

Mircescule, dumneata ai inventat o pasare... ti-ar placea sa inventez si eu ca esti martan?

Brebuse, auziti doamnelor ce frumos toarce domnul acesta... mai ca-mi vine sa-i zic pis,pis,pis!

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare

Arhivă blog