Translate

miercuri, 25 august 2010

cum se contruieste o casa


Acum un an le-am urat ,,Casa De Piatra``, iar ei s-au adapostit langa o stanca din care sa si-o ciopleasca.
Din dragoste!
Vad o prietena care-i viziteaza degraba.Ospitalieri oameni!Pai cine te mai primeste in ziua de azi pe stanca lui(in casa lui) ca sa fii mai aproape de soare(de inima)?!
Ma minunez cand s-o umple stanca aaaaaa, casa de copii.Copii ca mine si ca tine printre copiii lui Do si Oa.D(oO)A!
Acu` un an au zis ,,DA``, in fata Lui Dumnezeu si a legilor pamantesti.
Mai precisu pe 5 septembrie:
http://plusunu.blogspot.com/2009/09/se-maritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.html

6 comentarii:

Oana Boncu spunea...

He he! Tare-mi place! Multumim frumos! :) E drept ca mai sunt vreo cateva zile pana se face anul, dar m-am bucurat foarte tare cand am vazut ce ai scris si desigur si fotografia.

miki spunea...

sa le dea Dumnezeu numai bine si multa, multa dragoste care sa stea la temelia casei!

Costea spunea...

Casa de stâncă/piatră!

Marcel Eremia spunea...

Dvs. nu ştiţi că există materiale de construcţie mai bune decât piatra? :)

Ce v-a venit să le uraţi a;a ceva? Acu', săracii Dorin şi cu Oana tre' să cioplească tot anul să-şi o uşă de intrare. Că până la baie, bucătărie, dormitor, şi alte spaţii utile nici nu mai vorbesc! :)

Danca Danela spunea...

@miki,@Costea...inapoi sa vi se intoarca gandurile cele bune cu care v-ati straduit sa aduceti sarbatoare in casa lor

Danca Danela spunea...

@Marcel Eremia: mai bun decat piatra, ca material de constructie este piatra de incercare:)

Dorin si Oana sa ciopleasca tot anul?Sa faca ei ce le zic eu ?Pai cam de ce?Usa la intrare...pai sunt intrati in randul lumii, baie...cred ca merge si la tufe sau in padure, bucatarie?...ce, nu mai stie nimeni sa aprinda un foc in ziua de azi cu iasca...una-doua ma supar,ma burzuluiesc si ma incrunt(daca nu),dormitor...ehe, ce frumos se doarme in fan,alte spatii devin inutile cata vreme cerul livber este deasupra ta.
V-ati speriat degeaba:)

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare

Arhivă blog