Translate

sâmbătă, 26 iunie 2010

tango
4 comentarii:

Marcel Eremia spunea...

Ultima fotografie este excelentă, dar cu un cadraj (uşor) mai strâns pentru ca personajul singuratic să iasă mai în evidenţă. Personajul melancolic, poate trist, este în contrast cu toţi ceilaţi care dansează sau doar stau dar tot ţinându-se de mână...

Danca Danela spunea...

Miultumesc!Aveti dreptatea , nu cred ca era nevoie sa se vada in fotografie grinda de sus, cu cablurile incluse, niciun cap nu se simte confortabil cand face zgomot.
Si mie-mi place personajul feminin ... in realitate nu e singuratic si e iubit.Iubitul ei are o dacie 1100 (cum imi place mie) pe care scrie Furia rosie:).
Ea ... e o artista www.dabine.blogspot.com

Marcel Eremia spunea...

Lipsa prezenței iubitului m-a determinat să fac aceea analiză. Dar nu înțeleg de ce nu era cu iubitul. Nu-i place să danseze? :)

Danca Danela spunea...

Era si el mai incolo:) dansa cu altcineva o studioasa de la lectiile lor de tango.Lasati , ca si pe ea o danseaza altii si nu se face ciumafaie iubitul ei.
Asa e domle la comunitatea de tango argentinian de oriunde din lume, toata lumea danseaza cu toata lumea, mai pe larg spus toata lumea se imbratiseaza cu cine-i place, e doar o imbratisare, un fel de aplecare a povestii vietii celuilalt ... fara cuvinte , doar asa omeneste, cu o imbratisare.
Ma rog ... unii au stricat lucrurile si pe aici... comit adult ere:)

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare