Translate

vineri, 14 mai 2010

La urgenta

A .Alianta Familiilor din Romania va invita la Marsul pentru Familie 2010, organizat vineri, 21 mai, in Bucuresti, cu plecare de la biserica Kretzulescu de pe Calea Victoriei.

http://www.alianta- familiilor. ro

Scopul Marsului este acela de a atrage atentia asupra amenintarilor cu care se confrunta familia romaneasca - pe plan material prin masuri anti-familie adoptate de Guvern, si pe plan moral prin propaganda care se face perversiunilor sexuale, cu complicitatea unor primari si politicieni.

In contextul crizei demografice cu care se confrunta Romania de ani buni, institutia familiei trebuie protejata si incurajata prin actiuni specifice din partea autoritatilor.

Marsul pentru Familie este autorizat de primaria Capitalei si se va incheia in jurul orei 20.30 in Pta Unirii.

Miercuri, 19 mai, va avea loc o conferinta de presa pe tema acestui eveniment, la sediul AFR din str. Vulturilor nr. 8, cu incepere de la ora 16.00.

BogdanB. ...una dintre ele se refera la ajutorul copiilor si batranilor care traiesc la Valea Plopului cu bunavointa parintelui Nicolae Tanase si cu Voia Lui Dumnezeu si rugaciunile Maicii Domnului nostru, Pururea Fecioara Maria.

www.fundatiaarsenieboca.ro

... ne-am propus să facem o nouă vizită micuţilor din Valea Plopului/Valea Screzii. Acolo este nevoie urgentă ca şi data trecută de:

1. alimente;
2. produse de curăţenie şi igienă;
3. haine şi încălţăminte;
4. pampersi în special pentru adulţi.

Vă aşteptăm alături de noi să îndulcim viaţa copiilor!(...) În ceea ce priveşte deplasarea noastră acolo ne-am propus, ca de obicei, să meargem cu câteva maşini, numărul acestora depinzând de numărul persoanelor care vor merge. Astfel, îi rugăm pe cei care au maşini personale şi care sunt interesaţi să vină, să ne ajute cu locurile neocupate din automobil. Celor înscrişi le vom comunica ora întâlnirii la sediul fundaţiei (de la sediul fundaţiei vom pleca) joi după-amiaza.

Vă rugăm să nu uitaţi de obiectivul pe care fundaţia şi l-a asumat în Valea Screzii. Avem nevoie de ajutorul dumnevoastră! Nu putem strânge 59279 RON sau materialele necesare, singuri! Dacă posibilităţile materiale nu vă permit implicarea directă puteţi indica pagina aceasta – click aici : http://www.fundatiaarsenieboca.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=113%3Aajutorare&catid=20%3Acategorie-proiecte-1&Itemid=91"> cunoştinţelor, prietenilor şi rudelor dumneavoastră! Multumim!

Cu prietenie,Irina Adriana CoşoveanuAdresa: Str. Barbu Delavrancea Nr. 3, Et. 1, Ap. 2

Sector 1, Bucureşti

Telefon: 021.223.24.96; 0724.029.150

E-mail: birou@fundatiaarsenieboca.ro

Web: www.fundatiaarsenieboca.ro

Niciun comentariu:

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare