Translate

joi, 23 septembrie 2010

Io, Ga-ga!







Cobori tu la mine sau urc eu la tine?

Ce situatie!Ce inflatie! Ce criza!

crisis din greceste inseamna = judecata

Aha, carevasazica daca nu urc la tine tu ma judeci si daca urc tot ma judeci!

Si daca nu urc, na...ce-mi faci?
Aha, tu inapoi nu te mai intorci, ca sa faci iarasi acelasi drum pe care l-ai mai facut...e ca la scoala, face doamna invatatoare o liniuta, fac si eu dupa ea.
Si totusi te vad cum stai langa mine.Stai cu o lanterna aprinsa si imi arati cararea asta ingusta.De o parte si de alta prapastie.


Ce situatie , ce inflatie, ce criza!

Lasa ca te judec si eu, na!Uite cate carari mai sunt.....de ce-mi luminezi doar pe aceea pe care o vrei tu, pe care-ai fost tu....cine te crezi?
Hopa...de ce-ai stins lanterna?

Ce situatie!Ce inflatie!Ce criza!

Poate ca daca m-as judeca eu pe mine din cand in cand,ar fi alta situatie si cred ca si tu ai aprinde iarasi lanterna!Hai spune ca asa e cand tu ma auzi strigand in bezna dupa ajutor!

Hopa...ai aprins lanterna , da-ma jos , de ce ma tii in brate ca pe un prunc?
Ai dreptate, cu pruncii nu e de gluma, se pot rataci pe toate cararile , de unde sa stie ei pe ce drum sa mearga?Ei ...de-a busilea, hahaha si cacalica.

Ce situatie!Ce inflatie!Ce criza!


Vezi tu, pentru asta micu e nevoie de multe , de la mancare pana la farmacie, toate au coduri de bare cu cifra fiarei , nu mai zic despre ea , ca toata lumea stie, atat s-a saturat de discutia asta , ca nici nu o sa ma mai ia in seama, asa ca nu mai zic, si din cauza inflatiei , inflationata ca un scaun de copil dupa o masa cu fructe,zice la televizor ca si pruncului o sa-i puna cod de bare, ca daca n-are bani, sa cumpere ...pe datorie.Ei dar aici nu e nimic nou...doar stim eficienta cardurilor de nevoi personale.
Datoria lui e sa plateasca ce i se spune sa cumpere, daca nu are bani.

Nu prea mai e liber pruncul sa faca ce vrea intestinul lui dupa o masa de fructe pentru ca nu mai are voie la fructe, la roade.
Cica n-ar mai fi, zic astia la televizor.
Parca le-a luat cineva mintile si lor si pruncului.
Da, stim cum e cand devii ca o marfa, te vinzi ieftin , te vinzi...si cand sa te cumpere cineva ,te face expirat.

Inspir , expir!
Respira si tu!
Aha, asadar pot sa expir pana intr-atat incat sa inspir.Arta...sunt un pic de arta intre tot atatea arte!
Expir pana ce devin inspiratie!Ce situatie!
Marul inspira, ce arta...si expira, ce situatie!


Si tu plangi , ca esti om , ai lacrimi, nu esti mar sa te faci suc de mere si gata.Tu ai carne, sange, suflet.Nu poti sa faci citronada din sufletul tau oricat de acritura ai fi fost !Si nici sa-ti umpli cele patru camari ale inimi cu gem de mere !
Gem in aer liber daca vreau!


Hopa...ti-ai schimbat lanterna, ia sa vad cate leduri ai in plus?!

Aha, acum vad bine cine i-a luat mintile aluia mic! Aoleu , da` cati sunt!

Ce mincinosi , oare cine ii crede...ei vorbesc despre dumnezeu ca despre Dumnezeu, dar in dos , cand nu-i vede nimeni se inchina ...aoleu ce negru e ala si urat de nu ma pot uita intr-acolo, ma cuprinde groaza si fii sigur ca stiu si spun oricui ca nu e african.Aceia pazesc Chivotul cu inocenta pe care le-ai aratat-o tu, cu altfel de lanterna, dar de aceeiasi fabricatie.(cel putin asa am auzit)
Ei vorbesc despre fericire, despre minte limpede, despre iubire si uite ce maruntaie puhave iti toarna in cap cand tu stai in lotus , murmurand sunetul M al universului...ce minciuna!


Ia uite, acum ii iau leaganul celui mic, pruncului!

traininguri la orice companie, explore dance festival si altele, nu se mai pot face decat cu tehnici yoga...

http://www.antena3.ro/romania/dalai-lama-ar-putea-vizita-romania-in-septembrie_97185.html
Liderul spiritual al tibetanilor, Dalai Lama, ar putea vizita România în perioada 23-24 septembrie

http://vlad-mihai.blogspot.com/2010/07/profetii-ale-parintelui-arsenie-boca.html
* Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. (Chiş Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureş)



Arsenie Boca – prorocii pentru vremurile din urma (Din cartea Talantii Imparatiei edit. Credinta Stramoseasca
2002)

,, - Roadele slabirii in dreapta credinta a teologilor in facultati si seminarii, vor fi preotii care vor fi si mai slabi ca invatatorii lor; mai ales in Transilvania ortodoxia aproape ca va dispare, ultima reduta va fi Sibiul dar va cade si aceasta. Dumnezeu nu forteaza mantuirea nimanui. Cine are minte sa ia aminte. - Suntem sigur in Apocalipsa si nu la inceputul ei, dar nu fi alarmist. Pacea s-a luat. - Credinciosii sunt tot mai putini (chiar si teologi). - La teologie i-o serparie. - Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor. Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apusului. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa, fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni, inapoi la Sfânta Traditie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti al celor sapte sinoade ecumenice, altfel, la iad cu arhierei cu tot.Fereasca Dumnezeu. - Vine timpul, si e foarte aproape, cand toti preotii vor repara bisericile iar altii vor construi altele noi dar nelucrand ei la sufletul omului vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intr-insele. ,,

Pe astia chiar nu-i vede nimeni ?
Ii judeci tu si pe ei nu-i asa?
Ne judeci tu si pe noi , ca nu ne aparam pruncul, nu-i asa?







,,In sfarsit, celor care s-au lasat convinsi ca exista alti dumnezei in afara de Hristos, le spun ca primesc ,,binecuvantarea`` zeului invocat prin intermediul mantrei

Cine se ascunde asadar in spatele unor nume precum Krishna, Rama, Shiva?Pe cine invitam de fapt sa intre in sufletul nostru?
...Toti idolii neamurilor sunt demoni

Rostirea mantrelor deschide poarta sufletului catre demoni.Pierzand astfel acoperamantul si ocrotirea harului lui Hristos-Cel ce a zis Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, sa nu ai alti dumnezei afara de Mine, omul se expune gradat influentei diavolului, care afland teren prielnic, incepe sa-i induca diverse tipuri de fantasme si imagini, cu scopul de a-l atrage cat mai adanc in ratacire si a-l distruge deplin``Marii intiati ai Indiei si parintele Paisie




P.S. In crestinismul ortodocs omul se ridica la Dumnezeu.In religiile orientale omului nu-i este permis a atinge starea de zeu.

Niciun comentariu:

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!



Postări populare

Arhivă blog