Translate

marți, 2 iunie 2009

Numele meu este un nume de copil.

Mi-am pierdut mama.
Sau ea s-a pierdut cand a plecat departe de mine.
Tata s-a pierdut si el , in bratele uneia pierduta si ea.
Si bunica se mai pierde cu firea, de dragul meu.
Eu nu stiu ce inseamna exact ,,o tara``, nici Bucuresti nu prea stiu ce inseamna, am fost de cateva ori in calatorii cu tramvaiul 41 si de multe ori cu troleibuzul cateva statii.

Intr-o zi , pentru ca mi-am pierdut un dintisor si eram putin cam suparat, bunica m-a plimbat cu un autobuz galben.In autobuz cantau niste baieti.Eu n-am inteles nimic din ce cantau , dar bunica mi-a spus ca ei stiu de ce nu am eu televizor ca sa vad uneori desene animate.

http://www.youtube.com/watch?v=AzWo8MHYMvw2 comentarii:

ogarafgan spunea...

offfff, copii mici, copii mari, dar parca doare mai tare la aia micii, ca nu pot duce multe!
pui de om, pui de animale, moshuleti bolnavi duhorei(shicul meu), of, of .... prea multa durere oriunde intorci ochii!
si totusi piticul tau zambeste, saracutul :)

Danca Danela spunea...

da, e singura poza in care a zambit, ne-am imprietenit repede, mi-a placut ceasul lui si i-am zis...si mi-a spus asa in treacat ca el o sa mai vina pe acolo...si-apoi la ureche mi-a zis ca o iubeste pe bunica , dar ei nu -i place sa alerge

Durerea este salvarea fiintei, nimic nu se face fara jertfa...noi nu avem incredere ca o putem duce...:)Doamne ajuta necredintei noastre!...numai cu Dumnezeu putem duce crucea...fara el murim de frica si de neputinta si mai ales de neiubire

Multumesc pentru vizita, intre noi fetele fie vorba, vizita dumitale doamna OgarOFgan un sambure de caisa.

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare

Arhivă blog