Translate

duminică, 29 ianuarie 2012

sugestie

Cind este viscol, folositi parazapezi cu vanilie si ciocolata.Si ca sa nu tremurati in timp ce va lingeti degetele ...topaiti pe langa pian: Joseph Haydn - Sonata pentru pian in do major ,Hob.XVI:1

Asculta mai multe audio diverse

8 comentarii:

Vera spunea...

Imi dai voie sa intru in imagini?
Promit sa nu iau decat o bucatica
Miam-miam

Marcel Eremia spunea...

Eu aș prefera, dacă nu-i cu supărare, să stau în casă când e viscol și să mănânc toate parazăpezile cu vanilie și ciocolată... :)

Danca Danela spunea...

@Vera, zapezile-s nesfarsite, soarele rostogolit ma trezeste, langa imaginea ta , promisiunea se topeste .Mai ia o bucatica ! Zapezile sunt nesfarsite ...

@Marcel Boierule:) cate bucati de parazapezi vedeti? (am pus in compozitie si vin de Porto!)

Marcel Eremia spunea...

La vin nu mă înghesui, îl pot dona fără probleme...

Iar numărul de parazapezi văzute în fotografii este oricum (mult) mai mic decât numărul celor pe care le-aș putea mânca! :)

Danca Danela spunea...

@Fu gluma cu vinul, oricum eu nu tradez vinul stramosesc, cu zaibarul inainte , fara risipire....asadar boierule:) , ramane stabilit , numai sa nu mai ploua cu galeata , sa nu pot ajunge la urmatoarea expozitie si saraman ac atunci cu placinta de dovleac in mijlocul suvoaielor

Marcel Eremia spunea...

Asta înseamnă deja o sincronizare ca-n filme. Vreme bună, expoziție și ... plăcinte!

Înainte!!!:)

Danca Danela spunea...

@ Marcel ..suna atitlu de film ,,Vreme buna, expozitie si placinte`` :) poate va intereseaza http://www.facebook.com/pages/Asta-i-Romania-Minifestival-de-film-romanesc-in-Suedia/324762944224291?sk=info

Costea spunea...

:)) Da, bune remedii...

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare