Translate

joi, 3 septembrie 2009

trei, 9, patruzeci-coliva, colaci si vinDureaza trei zile ca sa treaca iarasi peste tot pe unde a fost.
In prima clipa , ii e greu sa se desprinda, e chiar un moment de panica, dar nu sta multe clipe singur.
Apoi se apropie de prima vama.
Cu toatele sunt 24.
Intre a 3-a si a 9 a zi se plimba prin rai.
Intre a 9-a si a 40 a zi se plimba prin iad.


Asa face sufletul omului, se plimba pe cararea imparatiei... CARAREA IMPARATIEI o carte scrisa de Arsenie Boca Ieromonah.

3 comentarii:

ogarafgan spunea...

Arsenie Boca, un nume cunoscut

Danca Danela spunea...

Arsenie Boca si-a facut singur crucea de lemn in timpul vietii si si-a incrustat pe ea din timp anul mortii.Regele Mihai al Romaniei , la sfatul parintelui Arsenie a plecat din tara, iar Nicolae Ceausescu stia ca se va sfarsi curand, parintele Arsenie ii transmisese printr-un securist ...probabil cel care i-a smuls unghiile pana la ultima suflare parintelui Arsenie , in noiembrie `89.

Arsenie Boca, ieromonah...sfantul necanonizat al romanilor, ca si sfintii inchisorilor....sfintii necanonizati de bor sunt canonizati de popor.
Florile de pe mormantul Sfantului Parinte Arsenie , nu se ofilesc niciodata.

Asa de multi pelerini vin la mormant cu buchete de flori sau mici ghivece cu flori, ca se poate face o gradina imensa cu ele.

Aceasta e minunea...

Sfinte Parinte Arsenie , roaga-te Lui Dumnezeu pentru noi.

Danca Danela spunea...

profetia Sfantului Parinte Arsenie Boca... despre ce ni se intampla azi

Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”.

(Chiş Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureş)

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare