Translate

joi, 10 septembrie 2009

Concurs de relaxare
Deoarece am ratat concursul anuntat de DL D.L.,
caut concurenti pentru concursul de relaxare
O MARE mieunare

povestea cea mai relaxata
sa fie fotografiata!

6 comentarii:

Paul Radu Mircescu spunea...

Doamna Danca,
Inteleg ca am gresit...Fata de dumneavoastra si fata de toti medicii din lumea asta care inteleg limba romana si pot ceti ce-am scris...Ideea e ca fiului meu am sa-i spun ca profesia de doctor (ca orice alta profesie) are parti bune si rele. Are fericiri si nefericiri. Are izbanzi si esecuri. Are maini pe fundul asistentelor si maini pe manere de targa... Are John Lennon si Mark Chapman. O zi exceptionala, doamna.

Danca Danela spunea...

o zi exceptionala si dumneavoastra...http://www.youtube.com/watch?v=WOq0EkFSwek&feature=PlayList&p=0B2250302A7321A9&playnext=1&playnext_from=PL&index=4

Paul Radu Mircescu spunea...

Extraordinar(a), ca de obicei!

ogarafgan spunea...

doamna Danela :D, cum nu va prind io imediat, ca-mi apar alte posturi dupa si va pierd, offff :)
faina relaxarea aia la dublu!
ce bine e sa fii matz! :D vreau si io!
povesti relaxante momentan lipsa, dar vine una pe tzeava! :P

Danca Danela spunea...

daca tot ce vreti va este de folos ...Doamna Danela va doreste relaxare matzoasa la dublu...avantaj serviciu tu

Danca Danela spunea...

Da Domnule PRM, coregrafia domnului Maurice B. este extraordinara ...extraordinara mi se pare si clipa in care ... ce mai faceti?:)

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare