Translate

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Traim in prezent




,,Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist,

se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea.

Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap.
Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de Antihrist. Nu vor da respect parintilor si celor mai batrani,

iar dragostea va pieri.


Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga.
Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii.Curatia va pieri de la oameni si va stapani faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfantului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoti credinciosi si evlaviosi si va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazand la nimeni lumina cunostintei.


Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani.``


,,Dupa nasterea lui Antihrist va veni toata lipsa in lume. Intai, va lipsi dintre oameni dragostea, unirea, curatia si frica lui Dumnezeu.`` Ce ziceti, s-a nascut ?

,,In vremea aceea se va ridica binecuvantarea lui Dumnezeu de la mancaruri si bauturi, caci cu cat vor manca mai mult, cu atat mai mult vor flamanzi. ``

,,Caci auzind oamenii ca in alte parti este pace, se vor muta acolo,

dar, dimpotriva, vor gasi mai multa lipsa si vor auzi de la locuitorii locului aceluia, zicand: “Cum ati venit in acest loc blestemat, unde n-a mai ramas intre noi intelegere omeneasca?“. Atunci vor inceta oamenii de a se mai muta din loc in loc.``

,,Caci cei ce nu se vor pecetlui cu pecetea lui Antihrist, vor mosteni Imparatia cerurilor, insemnandu-se cu semnul Sfintei Cruci si se vor izbavi de osanda iadului. Daca flamanziti, rabdati, ca Dumnezeu va va trimite ajutorul Sau dintru inaltime.``

,,...cumparari de copii, si vor curvi pe drumuri.``

(http://www.jurnalul.ro/observator/adoptii-internationale-homosexuali-596220.htm)

http://vlad-mihai.blogspot.com/2011/11/proorocirile-sfantului-nil-atonitul.html

Cit de desuet ni se pare sa catalogam dupa judecata noastra si nu dupa ascultarea de Dumnezeu,,, pacat`` purtarea pantalonilor ( straie barbatesti) de catre partea feminina ?Sau parul lung la barbati si parul scurt la femei? Si totusi , aceasta neascultare , mica asa cum o consideram noi si cum o scuzam sub pretextul ,,ne e frig iarna in fusta``sau altfel, e si ea parte dintr-un pas catre faradelege.Imi spunea cineva ca fumatul si prin analogie zic si purtatul pantalonilor de catre partea feminina, nu-i un pacat mare.Intrebarea , pe care am gasit-o in cartea unui mare duhovnic era: ,,Daca nu poti birui un pacat asa de mic, vei putea oare sa -l birui pe unul mai mare? Cum?``

Nu am considerat necesar sa insotesc textul de barbati imbracati in femei si de femei in pantaloni, fiecare vedem .
Privind-o pe Maica Domnului in icoana Grabnic Ascultatoare ( Manastirea Lainici )fiecare dintre noi ne amintim despre ei sau despre noi si asa cum Ea, Imparateas Cerului si a Pamantului se roaga pentru noi toti , asa ne putem si noi ruga ei sa ne asculte motivele pentru care nu vedem bine pe Dumnezeu si cadem in drum.
In ziua Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului (1 octombrie) a primit si acoperamantul cu pamant si loc pentru suflet in Cer, parintele Adrian Fageteanu,duhovnicul cu lacrimi de lumina.


”Cerul e acolo unde se face voia lui Dumnezeu”

Cuvinte de folos de la Parintele Adrian

,,Infranarea

Infranarea si puterea rugaciunii le sunt date tuturor oamenilor. Daca vrem sa ne infranam trupul de la cele necurate si daca vrem sa ne rugam, nu exista "nu pot".
Rugaciunea
Oamenii il cauta pe Dumnezeu numai la necaz, greutati si suferinte. Dumnezeu ne-a spus: "Nu va puneti nadejdea in oameni", si noi ne aducem aminte de aceasta la nevoie. Ii sfatuiesc pe toti crestinii sa nu uite de rugaciune nici cand le este bine. Si sa nu puna pe altii sa se roage pentru ei. Sa se roage ei insisi.``http://blog.patermihail.ro/arhive/1645

Ce e de facut?

Daca ai duhovnic , faci ascultare , stai treaz , ca si el poate sa greseasca, te rogi mult pentru el.
Daca n-ai duhovnic degraba rugaciune fierbinte la Maica Domnului ca sa ti-l scoata in cale , sa te lumineze incotro sa-l gasesti.
http://www.crestinortodox.ro/diverse/cuibul-satanei-strica-prin-deasa-spovedanie-123969.html
Duminica si in Sarbatori sa ne intalnim la Sfanta Liturghie.Fiecare oriunde am fi.
MILOSTENIE din toata inima fara sa judecam , sa dam Lui Dumnezeu cind dam , nu patimii ori pacatului omului care e in nevoie.
Si vorba buna, din inima curata e tot milostenie.
POST
SI
RUGACIUNE!

Binecuvantarea Domnului peste noi toti, cu al Sau Har si cu a Sa Iubire de oameni in toate zilele vietii noastre si in vesnicie !

Niciun comentariu:

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!



Postări populare

Arhivă blog