Translate

miercuri, 10 octombrie 2012

Ajutor pentru Daniel-reactualizare

 Slavit sa fie Domnul!

Toti banii necesari pentru Daniel s-au strans!
 Dumnezeu sa va rasplateasca pentru milostenie!

Sa ne rugam in continuare pentru sanatatea si mantuirea acestui tanar Daniel!
Si Dumnezeu va aduna rugaciunile noastre si-i va da lui Daniel cele dupa Voia Lui, faca-se Voia Domnului!


Reactualizare ( sau cum se zice in limbaj ,,modern , limbaj de uituc al limbii romane...apdeit, pardon ,,up date``)

"Cand faci tu milostenie, tind si Eu mana cu saracul si iau banul. Eu sunt imbracat in lumina ca si intr-o haina, iar numai cat vei imbraca tu pe un gol, Eu indata simt caldura si Ma incalzesc. Ma stii bine ca sed in Cer impreuna cu Tatal Meu si numai cand vei porni tu catre temnita ca sa vezi pe cei inchisi, Ma vei afla acolo sezand impreuna cu cei lipsiti si inchisi. Si de vei alerga catre cel bolnav, nu lipsesc de la patul lui, ca in locul si in toata lumea sunt si Ma aflu si le ajut celor din nevoi si din greutati. Orice vei da saracului vei vedea la Mine inmultindu-se. De vei baga in casa ta pe cel strain si fara de casa si pe Mine ma vei lua prin el impreuna locuitor. Aceste trei lucruri iti voi darui si casa iti voi pazi si avutia ti-o voi adauga si locaa in ceruri iti voi gati." (Sf. Ioan Gura de Aur)

Cu bucurie am aflat ca s-au strans 410 lei din cei 500 de care e stricta nevoie.Cu tristete constat ca mult prea incet ne dezlipim de un banut ca sa-l daruim lui Hristos.

 ( fiecare banut cit de mic e de mare folos , iar Bunul Dumnezeu si Maica Domnului cu Sfant Acoperamant sa ne acopere.)

Bucura-te, puternica desteptare a constiintelor celor adormite!


http://www.razbointrucuvant.ro/2011/09/30/acoperamantul-maicii-domnului/
 „Ţie, Doamne!”.


De curand un suflet a cerut ajutor.
Cu greutate si cu ochii in pamant.
Boala poate veni peste oricare dintre noi,
dar sa nu o numim boala ,
ci nevoie,
nevoie din  care nu poti iesi singur.
 Ajutorul celor din jur, cei randuiti de Dumnezeu sa aline suferinta si nevoile, este mana cu care ei daruiesc lui Hristos.
Si orice dar facut in numele Domnului nostru Iisus Hristos,cu o mana, ti se intoarce inapoi cu zece maini.Nu voi scrie o poveste impresionanta despre un tanar de 18 ani, nici fotografia lui nu o voi arata, nici nu o am, dar daca fratiile voastre puteti si inma va e curata cind  intindeti darul pentru Daniel , in numele Domnului nostru Iisus Hristos, va rog atunci sa trimiteti cea mai mica suma pe care puteti sa o dezlipiti din nevoile voastre, in contul de mai jos:


LILIANA ARAMA
RO72INGB0000999902553431
ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti
cu mentiunea" PENTRU DANIEL"

lilianaarama_co@yahoo.com

Banii sunt necesari pentru un storcator de fructe care costa 500 de lei, daca se va strange peste aceasta suma , isi va putea procura si fructe si legume de care are mare trebuinta in nevoia  trupeasca din acest moment, pentru boala trupului.
Pentru nevoia sufleteasca, pomeniti-l in rugaciunile voastre si fie ca Maica Domnului, Pururea Fecioara Maria sa duca Fiului ei rugaciunile noastre ale tuturor!


Niciun comentariu:

Rugaciune pentru neamul romanesc a parintelui Gheorghe Calciu

Stapane Doamne, Dumnezeul nostru, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, Domnul nostru Iisus Hristos,
venim la Tine, Doamne,
cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru poporul romanesc.
Asculta cererea noastra, intra Doamne, ca un imparat ceresc in tara noastra si in neamul nostru si-l scapa, Iisuse de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti.
Ca prigoneste vrajmasul sufletul neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii cei din veacuri si sufletul lui este mahnit de moarte.
Ca l-au tradat cei pusi de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandut altor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat neamului romanesc pe veci, l-au instrainat.
Dar poporul acesta Te slaveste, Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima.
Adu-Ti aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii si monahiile care zilnic se roaga pentru el si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de mila Ta.
Pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuire, si ierarhii, si preotii si credinciosii.
Nu mai este nici unul care sa faca dreptate, nu mai este nici unul! Ci inceteaza Doamne, bataia Ta impotriva poporului romanesc.
Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil sau vanduti o data cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei. Reunifica poporul Tau.
Repune-l in cinstea pe care a avut-o la Tine mai inainte, iarta-i pacatele savarsite, apostaziile, rautatile, indemnurile la desfranare, la neiertare si la razvratire impotriva Ta.
Rugatori aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfanta, Pururea Fecioara Maria, Puterile Ceresti, pe Sfintii Tai Apostoli, pe mucenicii neamului nostru si pe toti mucenicii, sfintii si cuviosii care au slujit Tie cu credinta curata.
Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserica si Neam; adu-Ti aminte de sangele lor care s-a varsat si pune-l pe acesta in balanta iertarii noastre.Reda poporului nostru pamantul care l-a pazit cu grija si credinta prin veacuri, reda-i bisericile si manastirile vandute, reda-i pacea vazduhului si imbelsugarea roadelor pamantului, stapanirea de sine, demnitatea lui crestina si nationala de altadata, conducatori buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi, reda-i arhierei vrednici de Tine, Iisus Mare Arhiereu, preoti daruiti Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, Milostive.
Auzi-ne Doamne intru indurarea Ta!
Nu intra Stapane la judecata cu robii tai, ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu dreapta Ta cea mantuitoare.
Si trecand prin patimile toate, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse, slavindu-Te pe Tine impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin!Postări populare